Henrik Buchhave

Folketingskandidat i Mariager Fjord Kredsen

Bedre dialog med Christiansborg

20. marts 2019

Bedre dialog med Christiansborg

Der er for langt til Christiansborg

Politikere med opvækst og fast bopæl her i landsdelen er der desværre langt imellem, og det påvirker både debat og beslutninger. Politikere, som ikke har en akademisk uddannelse, er der heller ikke mange af.

Her kan jeg gøre en forskel. Jeg kan bidrage med input og indsigt i de udfordringer, vi har her i vores område. Jeg har været aktiv i organisationsarbejde i mange år – de seneste 11 år i Venstres hovedbestyrelse og fem år i Venstres forretningsudvalg. I den periode er det blevet helt tydeligt for mig, hvor forskelligt perspektivet er set fra København og fra resten af landet.

Jeg har været på arbejdsmarkedet i 41 år og har familie og børn, så jeg kender alt til det at få en dagligdag til at fungere. Børnene er så store, at de er flyttet hjemmefra, så tiden har jeg også.

Jeg er uddannet tømrer, har arbejdet både i byggeriet, som skibstømrer i Strandby og som driftsleder i landbruget. Så jeg kender de fleste aspekter af et helt almindeligt arbejdsliv. En ballast jeg af og til har savnet hos mange af de nuværende politikere.

Jeg er klar til at være Vendelboernes stemme på borgen.